Comunicat de presă

Surori care fac parte din conducerea Bisericii vizitează Europa

Sora Linda K. Burton, preşedinta generală a Societăţii de Alinare, organizaţia femeilor din Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, şi sora Bonnie L. Oscarson, preşedinta generală a Tinerelor Fete, programul Bisericii pentru fete cu vârsta cuprinsă între 12 şi 18 ani, au călătorit în întreaga Europă, între 16 şi 25 octombrie. Dânsele au vizitat multe congregaţii şi persoane din Marea Britanie, Beliga, Italia, Elveţia, Germania şi Franţa. Au fost însoţite de vârstnicul Patrick Kearon, preşedintele Zonei Europa a Bisericii, şi primul consilier al dânsului, vârstnicul Paul V. Johnson.

Unul din punctele principale ale vizitei dânselor a fost participarea la ceremonia Premii pentru familii în UE, în Bruxelles. Federaţia Asociaţiilor Familiilor Catolice din Europa (FAFCE) a primit Premiul Valorile familiei în UE pentru anul 2015, la data de 19 octombrie. Premiul Valorile familiei în UE, din Bruxelles, este o recunoaştere a persoanelor şi a organizaţiilor a căror muncă şi influenţă alături de instituții ale Uniunii Europene au un impact important asupra vieţii de familie în cadrul societăţilor europene.

Linda K. Burton a studiat educaţia primară la Universitatea Utah din oraşul Salt Lake şi este căsătorită cu Craig P. Burton. Dânşii au şase copii şi 19 nepoţi.

Bonnie L. Oscarson a studiat arta comercială la Universitatea Brigham Young şi s-a întors la şcoală după 35 de ani pentru a obţine diploma de licenţă în literatura britanică şi americană. Ea este căsătorită cu Paul Oscarson. Dânşii sunt părinţii a şapte copii şi bunicii a 24 de nepoţi.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.